Stad taxi Haaksbergen

Taxi naar Manderveen

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Manderveen is een klein, maar mooi dorp tussen Tubbergen en de Duitse grens. Plaatsen in de buurt zijn onder andere Geesteren en Langeveen en zelfs Nordhorn in Duitsland ligt niet ver weg. Met onze taxi’s en taxibusjes van Stad Taxi Haaksbergen komen we er vaak en graag. Het is een mooie, vriendelijke plaats.

Dagje uit vanuit Manderveen

Vanuit Manderveen kunt u natuurlijk alle kanten op. Een dagje of avondje uit in de regio bijvoorbeeld. Met plaatsen als Tubbergen en Almelo in de buurt is er alle keuze om uit te gaan. Lekker een hapje eten of met een groep een avond naar theater of op stap. Of met het hele voetbalteam naar die spannende uitwedstrijd. Ook plaatsen als Oldenzaal, Hengelo en Enschede zijn natuurlijk niet ver weg vanuit Manderveen.

We pikken u graag op in Manderveen met onze taxibus en brengen u naar iedere gewenste bestemming in de omgeving. Want wat is nu prettiger dan zonder omkijken ergens heen te worden gebracht? En zeker te weten dat u na een mooie dag uit ook weer snel en veilig terugkomt. Onze chauffeurs regelen het allemaal, u hoeft alleen maar te gaan zitten in onze comfortabele stoelen en heerlijk te ontspannen.

Naar Schiphol vanuit Manderveen

Als u met een groepje op vakantie gaat vanuit Manderveen – of met een groep collega’s op zakenreis – is het misschien helemaal niet handig om dat met het openbaar vervoer te doen. Eerst met het hele gezelschap in Almelo zien te komen om daar de trein te pakken? Het kan natuurlijk wel, maar handig is het zelden. En vervoer naar Schiphol of een andere luchthaven met eigen auto’s? Ook dat gaat uiteindelijk wel, maar toch levert het vaak veel geregel en stress op. Zijn er die dag geen omleidingen? Kan ik er wel parkeren? En hoe kom ik vervolgens met al mijn bagage en het volledige gezelschap in de terminal terecht?

Dat kan inderdaad veel makkelijker. Want veel prettiger is dat er ’s ochtends wordt aangebeld en onze chauffeur u en uw reisgenoten oppikt. De bagage wordt ingeladen, u laat zich achterover in de stoelen zakken en hoeft verder nergens meer over na te denken. Lekker van de voorpret genieten met uw reisgenoten of even de ogen dicht als het nog erg vroeg is, het kan allemaal met ons luchthavenvervoer. De chauffeur zet u stipt op tijd af bij de vertrekhal, helpt u met de bagage en u en uw gezelschap wandelen zo naar binnen.

Naar Manderveen met de taxi?

Komt u met een groepje aan op bijvoorbeeld station Almelo en moet u door naar Manderveen? Twijfel dan niet. Want ja, u kunt met het openbaar vervoer via Tubbergen in Manderveen komen. Maar met z’n allen in een busje van Stad Taxi Haaksbergen is natuurlijk vele malen handiger. We pikken u op bij station Almelo en u stapt in met uw gezelschap. We laden uw bagage in en zijn even later onderweg. Zonder omkijken bent u in no time in Manderveen. U stapt uit, we geven uw bagage aan en u bent gearriveerd op uw bestemming. Bel ons en we regelen het perfect voor u.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.